Tehnologie

ADT lanseaza un echipament de imbunatatire a siguantei locuintei

ADT Home Smart de securitate vine cu o noua imbunatatire de automatizare a locuintei. Asadar, Home Smart imbunatatesc siguranta locuintei si ofera mai mult control proprietarilor, permitandu-le sa-si gestioneze locuinta de oriunde s-ar afla. Home Smart ADT aduce usurinta de a avea acces la un echipament de supraveghere pentru locuinta bazat pe cunostintele pe care le supravegheaza 24/7 de catre un furnizor de securitate stabilit. Majoritatea kiturilor de supraveghere DIY ofera echipamente de automatizare a locuintei, dar numai firma ADT Smart Home combina tehnologia inteligenta de inregistrare si intretinere 24/7, ofera proprietarilor de locuinte linistitea sufleteasca in ceea ce priveste casa, cat si siguranta ca membrii familiei sunt bine.

Noua tehnologie de dezvoltare contribuie la satisfacerea cererii mari a utilizatorilor pentru un control mai bun asupra sigurantei lor. Informatiile arata ca cererea este din ce in ce mai mare si a inregistrat venituri mari in ultimii cinci ani, de la 775 milioane de £ la 856 milioane de £. Conform surselor, casa secolului 21 este din ce in ce mai inteligenta in fiecare zi, indiferent de nivelul de competenta tehnica, protejeaza obiectele de valoare si familia cu investitii minime care sunt la indemana tuturor. Desi sunt o multime de echipamente de supraveghere fara fir, este necesar ca proprietarul sa fie singurul responsabil pentru instalarea echipamentelor si sa rapunda la orice notificare primita.

Home Smart utilizeaza o tehnologie mai mare de comunicare intre sistemele electronice pentru a putea gestiona mai bine siguranta lor la distanta. Proprietarii pot seta echipamentul de alarma cu o telecomanda sau printr-o aplicatie oricand si oriunde. Panoul de alarma comunica cu senzorii de miscare fara fir si cu senzorii montati la usi, la portile autoportante, la ferestre, la videointerfoane sau interfoane pentru a detecta intrusii anuntand centrul de inregistrare, cat si proprietarii. Astfel, echipamentul de supraveghere monitorizeaza casa 24/7 in conditii de maxima siguranta. Echipamentul de alarma poate fi utilizat cu ajutorul unui laptop sau a unui telefon si ofera dispozitive suplimentare pentru supravegherea si automatizarea locuintei, inclusiv prin prize electrice fara fir, camere video, camere de supraveghere, permitand aprinderea sau stingerea luminilor.

In concluzie, compania ADT ofera echipamente avansate de supraveghere pentru protectia locuintei digitale inteligente.

Related posts
Tehnologie

Cartuse imprimanta – avantajele tehnologiei care sta la baza documentelor tale

ElectroniceTehnologie

Camere de supraveghere – cum le alegem pe cele potrivite?

Tehnologie

Ce se intampla cu informatiile noastre

Tehnologie

Folosirea si Montarea Cititorului de Bancnote

Sign up for our Newsletter and
stay informed