Afaceri

Afacerea online SFI. Acum si in Romania

Nu stii cum sa castigi bani pe internet cu adevarate companii? Lucreaza de acasa pentru un venit suplimentar fara investitii. Acum poti avea propria ta afacere online datorita dezvoltarii internetului si cu ajutorul unei companii americane de succes aparuta in anul 1998. Compania se numeste SFI (Strong Future International) si nu necesita nici o investitie pentru a deveni un afiliat iar in plus inscrierea este gratuita iar venitul va fi lunar chiar dupa prima luna.

Cu ce se ocupa SFI?

SFI detine propriul magazin online cu 56 000 de produse iar dezvoltarea afacerii se face prin multi level marketing. Daca nu ai nici o idee despre cum sa investesti pe internet atunci incepe cu SFI doarece are inscrierea gratuita. Pentru ca aceasta afacere sa fie de succes, SFI iti pune la dispozitie propria campanie de promovare (S-builder) a link-ului tau de referral astfel incat nu mai trebuie sa iti petreci timpul postand anunturi pe internet deoarece o face multa lume si anuntul tau este greu de gasit. Tot ce trebuie sa faci este sa iti inveti afiliatii care ii vei primi cum sa foloseasca la randul lor S-builder. Pentru cei care sunt incepatori in aceasta afacere pot invata din cursurile pe care SFI le pune la dispozitie. Ca sa inveti cat mai usor cum sa devii un bun sponsor, SFI a pregatit o lista pentru tine care te va ajuta cum sa iti inveti afiliatii. Pentru fiecare task completat vei primi puncte care se numesc Versapoints. Cand ai ajuns la 1500 de versapoints vei deveni un afiliat executiv si vei primi o parte din profiturile lunare ale companiei. Dar asta nu e tot, vei primi si 45% pentru fiecare produs cumparat de afiliatii tai. Fiind 56 000 de produse, fiecare afiliat va cumpara ceva din magazin iar numarul produselor este in crestere pe an ce trece. Ceea ce ofera SFI este un sistem global numit refferal marketing ce iti ofera posibilitatea de a avea un venit in plus sau chiar libertate financiara. Construieste o afacere online de succes cu campania de promovare a afacerii tale oferita de SFI astfel incat profiturile tale vor creste luna de luna.

Cu ce te alegi?

In primul rand nu trebuie sa platesti pentru nimic ca sa demarezi o afacere online care se va dezvolta chiar din prima luna si  pe care o vei putea lasa mostenire copiilor iar ei la randul lor. Al doilea beneficiu pentru care SFI este de succes este datorita campaniei de promovare (s-builder) care ajuta peste 1 milion de afiliati din cadrul companiei pentru a crea un venit lunar. Daca vei dori sa construiesti afacerea part-time iti pot spune ca in 2-3 ani poti avea satisfactia de a lasa locul de munca actual si sa te bucuri de noul loc de munca full time cu SFI. Nu exista nimic pe aceasta lume care sa se compare cu libertatea.

Eu sunt in top 50 din tara, stiu de ce te vei alatura echipei noastre din SFI, cu acelasi vis pe care l-am avut si eu cand eram la inceputul afacerii si iti pot garanta ca daca respecti planul nostru fara investitie vei putea deveni printre primii.

Cristi Doncea

cristi.doncea@yahoo.com

http://afacerist.orgfree.com

Start changing your life!

Related posts
Afaceri

Detalii despre containere si accesorizarea acestora

Afaceri

Containere

Afaceri

Birou de mediere: rezolvam orice conflict pe cale amiabila!

Afaceri

Camin de batrani Relax Balneo

Sign up for our Newsletter and
stay informed