Turism

Air Canada extinde numarul de curse catre St. John

Air CanadaCompania aeriana Air Canada a decis sa mareasca numarul de curse catre St. John care vor rula in regim nonstop si vor decola de pe Aeroportul Heathrow din Londra. Noile zboruri aeriene vor rula zilnic incepand cu 27 octombrie 2012. St. John este capitala Newfoundland si reprezinta, potrivit conducerii Air Canada, orasul cu cea mai mare crestere a populatiei din Europa, de aproximativ 200.000. In ultimii 10 ani, St. John a cunoscut o adevarata explozie la nivel economic, devenind o adevarata oportunitate pentru companiile aeriene internationale.

Robert Atkinson, managerul general Air Canada, a declarat ca in ultima perioada, rezervarile de bilete de avion au crescut foarte mult pentru destinatii din Marea Britanie, Irlanda si Nordul Europei in general. Atkinson a mai spus ca St. John este localizata intr-o zona de coasta unica in lume, cu o istorie bogata si reprezinta o piata aviatica in crestere, atat pentru turismul de relaxare, cat si pentru turismul de business.

Zborul Air Canada AC823 catre St. John, va decola de pe Aroportul Heathrow la ora 13.00 si va ajunge la St.John la ora 15.10, ora locala. Cursele catre St. John vor permite pasagerilor sa schimbe zborurile catre destinatii precum Deer Lake si Halifax. Zborurile pe ruta Londra – St. John vor fi desfasurate de aeronave Airbus A319, configurata in doua cabine cu 120 de locuri : 14 la clasa business si 106 la clasa economy.

Cunoscut ca fiind cel mai vechi oras nord european, St. John a fost fondat in anul 1497, devenind oficial un oras indepedent in anul 1620. Orasul este localizat pe coasta insulei Newfoundland a Atlanticului, cea mai estica provincie canadiana.

Pe teritoriul canadian, Air Canada opereaza zboruri de pe aeroportul Toronto Pearson, al doilea aeroport ca marime, majoritatea zborurilor in proportie de 64% se afla spre destinatii exteriore Canadei, aeronavele companiei aterizand pe 6 din cele 59 de aeroporturi americane.

Sursa – e-BileteAvion.org

Related posts
Turism

A fost facut anuntul. Cand va fi deschis sezonul estival in Bulgaria?

Turism

Ursula Van der Leyen avertizeaza europenii sa nu isi faca rezervari pentru vacanta de vara

Turism

Virgil Popescu: „Fac apel la romani, la cei care au platit avansuri, sa nu mearga sa ceara intr-un ritm sustinut”

Turism

Turist in Bucuresti. Cand este cea mai buna perioada pentru a vizita capitala, in functie de starea vremii?

Sign up for our Newsletter and
stay informed