Antreprenoriat

Ambulantele veterinare – un tip de echipament profesional

Ambulantele veterinare reprezinta un tip de echipament profesional, care sunt dotate cu o gama variata de echipamente, de la EKG-uri si sisteme de resuscitare, la tot felul de echipamente medicale de urgenta care sunt menite sa ajute animalele aflate in dificultate, totul intr-un timp pe cat mai scurt posibil. Din pacate insa, aceste tipuri de echipamente sunt foarte costisitoare si greu de procurat de catre un medic veterinar aflat la inceputul carierei sale, deci totul devine cu atat mai dificil cand vorbim de ambulante veterinare.

Incepand cu anul 2011, Bentley Romania SRL a sustinut o campanie de informare a medicilor veterinari privitor la posibilitatea achizitionarii de ambulante veterinare si/sau dotare a cabinetelor veterinare. Ca urmare a acestor campanii am derulate cu succes proiecte in mai multe judete din Romania, in urma carora medici veterinari au dotat cabinetul veterinar cu echipamente moderne si au achizitionat masini specializate pentru interventii veterinare. Medicii veterinari au deci la dispozitie o mult mai larga gama de echipamente, totul accesat prin fondurile europene nerambursabile si puse la dispozitia tinerilor absolventi.

Nevoia de ambulante veterinare a aparut in urma crearii unei nise de ingrijiri veterinare care trebuia umpluta in mod absolut urgent si care a aparut cand animalele de companie au devenit din ce in ce mai populare : automat s-a ivit nevoia de a avea la dispozitie in mod permanent un fel de ingrijire a animalelor de companie sau a animalelor domestice aflate in dificultate, ranite, sau care pur si simplu au nevoie de ingrijiri.
Animalele aflate in dificultate puteau de acum sa aiba ingirjiri la dispozitie in permanenta si proprietarii lor nu erau nevoiti sa apeleze la tot felul de tertipuri pentru a beneficia de ingrijirea animalelor lor.

Related posts
AfaceriAntreprenoriat

Parcul de panouri fotovoltaice - o investite sustenabila!

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

Antreprenoriat

Ambulantele veterinare – calea spre succes

Antreprenoriat

Dreptul la angajare in Uniunea Europeana si recunoasterea reciproca a calificarii profesionale

Sign up for our Newsletter and
stay informed