Industrie

Automatizari porti – solutia pentru un viitor mai sigur

Portile manuale sunt de domeniul trecutului. A sosit timpul automatizarilor, cea mai simpla metoda prin care va puteti usura activitatile de zi cu zi. Automatizari porti si usi de garaj au aparut pe piata din Romania in urma cu mai bine de 10 ani si devin din ce in ce mai utilizate de romani. De ce? Multumita numeroaselor avantaje pe care le veti descoperi in randurile de mai jos.

Magazinul online nice.store.ro este un site automatizari porti, care produce si distribuie o gama larga de automatizari porti batante, automatizari porti culisante si automatizari usi de garaj ale producatorului Nice. Produsele de pe site-ul nostru sunt originale, Nice fiind unul dintre cei mai importanti si cunoscuti producatori de automatizari porti din lume.

Catalogul nostru este complet si cuprinde motoare, kit-uri si sisteme de kit-uri fiabile, rezistente si la un raport foarte bun calitate-pret. Ne dorim sa beneficiati de siguranta, protectie si confort maxim, motiv pentru care automatizarile noastre pot fi utilizate atat in zone rezidentiale, cat si in zone comerciale si industriale.

Automatizari porti distribuite de nice.store.ro se impart in automatizari porti batante, automatizari porti culisante si automatizari usi de garaj. Primele dintre ele ofera o gama larga de motoare de dimensiuni si forme diferite (motoare liniare, cu brat articulat si ingropate), ideale pentru spatii relativ reduse. De cealalta parte se afla automatizari porti culisante, destinate acelor porti masive, care se deschid prin glisare. Automatizari usi de garaj oferite de noi sunt fiabile, silentioase si va ofera confortul mult-dorit. Cu o simpla telecomanda sau un telefon inteligent, puteti declansa mecanisme complexe.

Service si montaj de prima clasa

Pe langa produse de cea mai buna calitate, firma noastra va garanteaza servicii de instalare, verificare si reparatii a echipamentelor automatizate. Echipele de specialisti stau la dispozitia dumneavoastra pentru orice problema pe care o intampina dispozitivele dumneavoastra.

Misiunea magazinului nice.store.ro este sa va ofere cele mai sigure si fiabile echipamente automatizari porti. Toate aceste produse au rolul de a oferi siguranta si confort, la cele mai inalte standarde. Prin achizitionarea unei automatizari de pe site-ul nice.store.ro, veti uita de grijile unor eventuale jafuri si, in plus, veti beneficia si de confort maxim.

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

AfaceriIndustrie

Pirelli Slatina isi suspenda activitatea

Sign up for our Newsletter and
stay informed