Comunicatii

Avantajele unei infrastructuri de internet 4g pentru afacerea ta

In aceste zile, o mare parte a procesului de afaceri este șederea pe partea de sus a tehnologiei. Nu contează dacă afacerea ta este, de fapt, în domeniul tehnologiei sau nu, tot trebuie să furnizezi cea mai recentă și cea mai bună soluție pentru clienți, în scopul de a te menține pur și simplu in contact cu restul lumii. Trăim in era tehnologiei, informațiile circula cu viteza luminii ,iar timpul de răspuns poate fi un factor determinant in achiziția noilor clienți. Ai nevoie de un site web pentru a rămâne pe partea de sus a vânzărilor și promoțiile, și trebuie să aveți un Call Center bun, astfel încât clienții dvs. sa nu fie reținuți în așteptare.

Unul dintre modurile în care ai putea rămâne pe partea de sus a tehnologiei este de a fi sigur că faceți parte dintr-o rețea de comunicații, si una dintre cele mai bune. Vrei mai multă viteză și putere pentru firma ta, iar angajații și clienții dumneavoastră așteaptă ce-i mai bun în acest domeniu, si mai ales in timpurile financiare ce pătrundem. Există o mulțime de modalități de a rămâne pe partea de sus a tehnologiei în afacerea dumneavoastră, și de a deveni client a unui contract de internet 4G ar putea fi una dintre cele mai bune dintre ele. Aceasta noua tehnologie oferă tone de avantaje atât pentru utilizatorii de zi cu zi cat și pentru afaceri, și aici sunt doar câteva dintre ele.

Această tehnologie este mai rapida decât rețelele 3G, precum și, de asemenea, si mai fiabile. Puteți obține practic Internet Wi-Fi de-a lungul unui întreg oraș sau ori de câte ori zona dvs. este acoperita. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți nevoie pentru a trimite angajații pe drum înarmați cu telefoane mobile si laptop-uri, aceștia pot fi conectate la aceeași conexiune, acces la internet de mare viteză, si același internet de la birou. Acest lucru, în sine, este util, dar nu poate fi un motiv suficient pentru tine pentru a face de fapt, trecerea la tehnologia sau internetul 4G.

În afară de aceasta, însă, o altă caracteristică a infrastructurii 4G este faptul că nu acceptă doar folosirea web. Dimpotrivă, acest tip de conexiune, de asemenea, funcționează cu tehnologia Voce peste IP (VoIP), precum și servicii video și de date. Una dintre cele majore progrese ale acestei tehnologii este faptul că este complet bazate pe IP. Orice ai face în prezent cu o rețea cu fir, DSL sau cablu veți avea in curând posibilitatea de a o face complet fără fir, cu tehnologia 4G mobil.

În biroul dumneavoastră, puteți înlocui conexiunea la Internetul vechi cu Internet 4G fără a avea probleme de viteză,cabluri prin tot biroul,reforme sau orice alte dezavantaje. Tehnologia 3G este la fel de rapida ca o conexiune DSL decentă, care este într-adevăr prea lenta pentru multe companii de astăzi. Tehnologia 4G, pe de altă parte, este la fel de rapida ca si serviciile de internet prin cablu, așa ca oferă descărcare de neegalat și viteza de upload, care sunt, în medie, de trei până la cinci ori mai rapide decât tehnologia mai veche.

Deși tehnologia 4G este disponibilă numai în zone limitate, ca de acum, aceasta poate fi încă o opțiune excelentă pentru afacerea ta. Verificați hărțile în jurul zonei dvs. pentru a vedea cât de departe tehnologia 4G poate angaja subalternii dvs. intr-o călătorie. Puteți obține, de asemenea, planuri ce comuta înainte și înapoi între 3G și 4G, oferindu-vă mai multă viteză și conectivitate, precum și o zonă de larga acoperire în cazul în care obțineți o conexiune stabila.

LV7 Global Marketing impreuna cu cei de la Necc Telecom va pun la dispozitie abonamente de internet 4G ,atat pentru firme cat si pentru persoane fizice, la preturi competitive si aparatura de top. In plus aveti posibilitatea de a va reduce factura de internet sau videotelefonie pana la zero.

Related posts
Comunicatii

Nexus 7 este o tableta performanta

Comunicatii

Tragerea cablurilor de fibra optica!

Comunicatii

Prezentarea tehnologiei de suflare fibra optica

Comunicatii

Top 3 producatori de telefonie mobila care au implementat tehnologia Dual-Sim

Sign up for our Newsletter and
stay informed