Destinatii Turistice

Cazare Ieftina Costinesti

Vine vara si majoritatea romanilor cel putin pentru un weekend va merge pe litoralul romanesc. Cea mai indicata statiune pentru aceia ce vor distractie la maxim de la apusul soarelui pana la rasarit este statiunea Costinesti. Aceasta statiune se pare ca in ultimii este cea mai des aleasa de turisti, in special de cei tineri. Ofertele de cazare in Costinesti sunt foarte variante in functie de ce preferinte are fiecare turist, in functie de locul unde doresc sa se cazeze adica la hotel, pensiune, vile, etc.

Datorita pozitiei acestei statiuni, turistii se pot bucura de dimineata pana seara de razele solare, fiind singura statiune de pe litoralul romanesc unde soarele arde tot timpul zilei. Aceasta statiune  acum cativa ani era doar un mic sat pescaresc, unde locuitorii de la vremea respectiva se ocupa doar cu pescuitul, dar acum locuitorii zonei se ocupa doar cu turismul, peiscuitul ramand doar o amintire deoarece nu se poate trai din asa ceva.

Statiunea Tineretului asa cum i se spunea inainte datorita taberelor de copii care se organizau acum cativa ani in aceasta zona, pe malul lacului Costinesti, ofera turistilor dornici de distractie clipe de neuitat, aici gasindu-se o multime de cluburi cum ar fi: Mega Discoteca Tineretului, Club Ring care in mare parte nu sunt acoperite, Club Vox Maris, si bineinteles plaja de la Obelisc unde aici se distreaza tinerii care nu au bani suficenti pentru a plati intrarea si restul cea ce necesita o noapte de distractie in club, aici tinerii distrandu-se pe plaja, unde muzica de calitate anima atmosfera pana in zori de zi. Cei ce doresc cazare pentru o perioada cat mai indelungata, proprietarii fac oferte speciale pentru acestia. De exemplu 5 nopti de cazare a 6 este gratuita, sau proprietarii mai scad cateva zeci de lei din pretul final de cazare.

In largul Costinestului, nu la o distanta prea mare de tarm se gaseste epava atat de renumita printre cei ce vin aici numita Evangelia. Aceasta epava a ajuns aici in urma unei erori de conducere ea izbindu-se de stancile calcaroase care de asemenea adapostesc si cea mai mare pestera subacvatica din Romania ea avand o dezvoltare de 15 metri.

Costinestiul este destinatia ideala pentru tinerii care vin pe litoral pentru distractie, pentru a se bucura de vacanta cat mai mult posibil prin distractiile pe plaja de la Obelisc, sau plimbatul prin statiune, sau pentru o baie in mare la miezul noptii. Tinerii aleg aceasta statiune si datorita preturilor accesibile pe care proprietarii de pensiuni il ofera pentru ca fiecare turist sa se bucure de mare.

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed