Suplimente si Vitamine

Cei mai populari steroizi

Steroizii anabolizanti sunt impartiti in mai multe categorii. Una la mana, sunt impartiti in functie de modul de administrare: steroizi orali si injectabili si a doua la mana, sunt impartiti in functie de modul de actionare, si anume: sunt produse anabolizante facute sa creasca masa musculara, sunt produse facute sa arda grasimile si sunt produse mixte, care fac putin din ambele si pot fi combinate in orice fel de ciclu.

In cele ce urmeaza am de gand sa enumar cei mai populari steroizi in functie de categorie si astfel avem:

Cei mai cunoscuti steroizi injectabili

Testosteron Enantat este unul din cei mai folositi steroizi si este utilizat in special in ciclurile de masa. Cel mai bun efect il are daca este combinat cu alte produse anabolizante. Este un steroid ce se gaseste doar sub forma injectabila.

Sustanon – Sustanonul este un mix de Testosteron si cuprinde 30mg testosteron propionat, 100mg testosteron decanoat, 60mg testosteron fenilpropionat si 60mg testosteron izocaproat. Concentratia totala este de 250mg/ml si mai este cunoscut si ca Susta, Sustamed, Sustanon 250, Sustaver sau MultiTesto.

Trenbolonul este un alt steroid foarte cunoscut. Acesta este folosit atat in ciclurile de definire cat si in cele de masa musculara.

Nandrolone Decanoate este unul din cei mai populari, fiind cunoscut in special sub numele de Deca sau Decadurabolin. Se foloseste in special in ciclurile de masa musculara.

Cei mai cunoscuti steroizi orali

Anapolon este considerat a fi cel mai puternic steroid oral. Acesta este folosit in perioadele de masa si nu este recomandat incepatorilor. Are la baza substanta activa Oxymetholone.

Danabol este un alt steroid foarte cunoscut. Si acesta este folosit in ciclurile de masa musculara, iar in Romania este cunoscut in special sub numele de Naposim. Este un steroid ce poate fi folosit si de incepatori.

Oxandrolonul este unul din cei mai siguri steroizi, dar si unul din cei mai buni. Se foloseste cu succes atat de incepatori cat si de avansati. Problema este ca are un pret putin cam marisor. Dar daca buzunarul va permite, atunci un ciclu cu Oxandrolon nu ar trebui sa lipseasca.

Turanabol este un steroid bun care ne ajuta sa castigam o masa musculara de calitate. Cresterile nu sunt la fel de impresionante ca cele ale Anapolonului sau Danabolului, insa caliatea muschilor este superioara.

Tamoxifen – este un medicament, un produs folosit in special pentru evitarea ginecomastiei. Se foloseste concomitent cu steroizii care au retentie mare de apa, precum Anapolonul sau Danabolul.

Related posts
SanatateSuplimente si Vitamine

Detoxifierea cu zeolit activat: functioneaza sau este doar un mit?

Suplimente si Vitamine

Rolul acidului hyaluronic in pastrarea sanatatii

Suplimente si Vitamine

Consumul de steroizi la oameni si animale

Suplimente si Vitamine

Supradyn (drajeuri) – portia zilnica de vitamine

Sign up for our Newsletter and
stay informed