Publicitate

Celebreaza dragostea cu produse promotionale ColourFul Seasons

Dragostea este un motiv de bucurie si sarbatoare in orice moment al anului, dar exista in calendar doua sarbatori dedicate acestui nobil si frumos sentiment. Sarbatoarea de Sfantul Valentin si Dragobetele sunt doua repere importante pentru comercianti in activitatea de publicitate, cele doua sarbatori reprezentand teme ale unor ample campanii de publicitate desfasurate pentru promovarea de servicii si de produse. Romanilor le place sa fie indragostiti, sa iubeasca cu toata inima, de aceea produsele si serviciile noi lansate in perioada acestor sarbatori se vor bucura de succes, aceastea  reprezentand idei inspirate de cadouri pentru cei dragi.

Produsele promotionale ColourFul Seasons oferite clientilor de SC Keopos Star pot fi folosite cu succes in promovarea produselor si serviciilor noi lansate in aceasta perioada, reprezetand intr-o maniera profesionista si eleganta imaginea firmei dumneavoastra.

Produsele promotionale ColourFul Seasons sunt oferite in cutii cadou elegante ce intregesc imaginea unui dar perfect pentru orice persoana si in orice ocazie. Instrumentele de scris din gama ColourFul Seasons reprezinta surse de inspiratie pentru campanii de publicitate organizate in perioada 14- 24 februarie, perioada ce se afla sub semnul dragostei datorita sarbatorilor de Sfantul Valentin si Dragobete. Asa ca acum poti sa te gandesti si la cadouri de sfantul valentin.

Produsele promotionale ColourFul Seasons din gama Write se disting prin eleganta modelelor si calitatea deosebita a materialelor din care sunt confectionate. Gama Write cuprinde doua categorii de produse, cele destinate doamnelor si domnisoarelor, ale caror modele au fost create de designerul Fatima Lopez si instrumemntele de scris create pentru barbati de catre designerul Jose Antonio Tenete.

Gama de produse promotionale ColourFul Seasons comercializata de SC Keops Star SRL cuprinde  instrumente de scris de tip roller pen sau ball pen, special create pentru barbate de designerul  portughez Jose Antonio Tenete. Culorile si formele folosite pentru realizarea  acestor instrumente de scris sugereaza putere financiara, inteligenta si spiritul intreprinzator al celui care le va folosi. Oricare dintre produsele promotionale ColourFul Seasons din gama Write ce poarta denumireaGraphic, Dot, Line, Aluminum si City sunt alegeri inspirate de produse promotionale pentru campanii de publicitate.

Produsele promotionale ColourFul Seasons sunt instrumente de scris deosebite ca model si calitate, ce pot fi oferite clientilor, partenerilor de afaceri sau angajatilor ca produse promotionale in cadrul campaniilor de publicitate.Doamnele vor fi incantate sa primeasca instrumente de scris ce poarta semnatura Fatimei Lopez, articole promotionale inspirate de delicatetea siluetei feminine si de sensibilitatea femeii pentru frumos si culoare. Instrumentele de scris create de Fatima Lopez au denumiri pretioase: Diamond, Lisabona, Los Angeles si Paris.

Related posts
Publicitate

Tipografia TipoHelp Suceava

Publicitate

Cum Sa Realizezi Fotografia Perfecta?

Publicitate

Solutia perfecta pentru promovarea activitatii tale

Publicitate

Despre modelul de laminator – Surelam 100S de la GMP

Sign up for our Newsletter and
stay informed