Destinatii Turistice

City Break Londonez – Placere si relaxare

City Break Londra” reprezinta pachetul turistic ideal pentru o sesiune de cunoastere a muzeelor, de relaxare sau de shopping de cea mai buna calitate.

Pentru inceput, cel mai bun mod de a avea o imagine de ansamblul a orasului este plimbarea in aer liber, cu autobuzul cu etaj. Aceste autobuze ofera transport cu posibilitatea de a face opriri pentru a cobori calatorii si a vizita atractiile turistice din zona respectiva si apoi inapoi in autobuz.

Multitudinea de muzee din Londra ofera o experienta distractiva si educativa, la peste 70 din acesta accesul fiind gratuit. Cu asa de multe muzee, aveti de unde alege, intrebarea este pe care sa le alegeti avand in vedere ca timpul este scurt. Muzeul de Istorie Naturala are numeroase atractii pentru toate varstele. Tinerilor li se par fascinante scheletele dinozaurilor si atelierele de lucru. Exponatele includ, printre altele, o galerie a Biologiei Umane, expozitii infioratoare, o sala din pamant si un centru de stiinta.

Gazduit intr-un depozit vechi de 200 de ani, fiind recent transformat in muzeu, Muzeul din Londra, de la Docklands, dezvaluie istoria lunga a orasului ca si port, si povestea Raului Tamisa si  Docklands de-a lungul anilor, incepand cu Epoca Romana. Exponatele includ replici, cum ar fi cea a unui port al secolului 19, sclavi ai zaharului, prezentarea implicarii Londrei in comertul international de sclavi. Muzeul reprezinta o comoara ascunsa. Alt muzeu de gen este Muzeul de Transport din Londra, gazduit in Covent Garden. Cu modele ale mijloacelor de transport ale anilor 1800 – autobuze, tramvaie, trenuri, taxiuri, deasemenea o galerie interactiva a “viitorului” , acest muzeu este un paradis pentru copii. Faceti o excursie la muzeu cu o plimbare la Covent Garden unde puteti vedea antichitati si magazine de artizanat iar  animatorii sai includ joglerii si acte de mima.

Includeti in planul Dvs.si vizita la Turnul din Londra, care ofera o informare completa privind timpurile medievale ale orasului. Aceasta cetate veche, cu asocierea ei cu figuri legendare care au fost incarcerate sau executate aici, prezinta “casa bantuita” din Anglia – peste tot gasesti trupuri fara cap, fantome, lanturi care zangane. Casa Jewel ofera cele mai bune atractii din turn, cu bijuteriile din pietre ale coroanei puse in robe, sabii si coroane.

Deasemenea, in Londra exista o varietate mare de parcuri publice. Trei dintre cele mai bune pentru distractie in familie sint:: Parcul Kensington cu nava piratilor; Parcul Regent gazduind o gradina zoologica si Parcul Hyde, unde se poate face canotaj si se poate pescui. Inainte de a pleca din Londra, totusi nu trebuie sa ratati London Eye. Este cea mai mare roata din lume la 135 m (443 ft.) si ofera o plimbare lenta de 30 de minute cu panorama asupra orasului si nu numai.

Pentru City Break-ul Dvs.scurt, Londra ofera o multitudine de locuri de cazare, de la hoteluri exclusiviste la apartamente ieftine pentru a satisface nevoile privind cazarea a oricarei varste si a oricarui tip de turist. Orasul reprezinta o destinatie de escala in vacanta Dvs.sau de relaxare la finalul expeditiei Dvs.

Doar o agentie de turism serioasa va poate asigura un confort si siguranta unei vacante placute.

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed