Industrie

Compania MODPACK SYSTEM a participat in perioada 30 ian-02 febr 2013 la Expozitia Internationala „Fabricat in Moldova” la Chisinau

Compania MODPACK SYSTEM, lider de piata in in servicii de ambalare pentru export, a participat in perioada 30.01.2013-02.02.2013 la cea dea XII-a ediție a Expoziției Internationale “Fabricat în Moldova 2013”. La evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, în colaborare cu Ministerul Economiei, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova au participat oameni de afaceri și camere de comerț din Belarus, Rusia, Ucraina, România, Turcia, Bulgaria, Germania.

MODPACK SYSTEM SRL a reprezentat mediul de afaceri prahovean dincolo de Prut si in cadrul Conferinţei Investiţionale Internaţionale „Moldova – oportunități pentru noi parteneriate” care a făcut parte din programul de afaceri al Expoziției naționale „Fabricat în Moldova 2013”.

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

AfaceriIndustrie

Pirelli Slatina isi suspenda activitatea

Sign up for our Newsletter and
stay informed