Constructii

Constructii usoare pe structura metalica

Pentru cei care isi doresc sa ridice rapid anexe usoare la casa, de genul teraselor, soproanelor, containerelor, cea mai simpla varianta este alegerea confectionarii acestora din profile metalice. In domeniul  constructiilor usoare, viteza de montare/demontare, modificare , ajustare, reprezinta un atu greu de surmontat.

In plus, fata de aceste avantaje,structura metalica  vine cu o gama larga de avantaje constructive, pe care le vom enumera mai jos.

Versatilitatea reprezinta capacitatea constructiei de a-si schimba destinatia sau forma in functie de nevoile si de dorintele proprietarului. Proiectarea structurilor metalice se face de catre un colectiv bine pregatit, care tine cont de pastrarea posibilitatilor de reconversie a spatiului proiectat, cu alte cuvinte, daca luam exemplul unei terase de restaurant, aceasta se poate mari pe lungime sau pe latime, daca este cazul, fara sa necesite investitii costisitoare si proiecte ample, si, mai mult, fara mari costuri suplimentare cu demolarea si inlocuirea structurii vechi. Modul de imbinare a structurii este simplu, prin prindere cu suruburi, iar demontarea partilor care trebuiesc inlocuite se face din aceasta cauza foarte rapid.

Posibilitatea de a schimba foarte usor aspectul este si aceasta un avantaj esential, in special pentru terase si  foisoare, destinate petrecerii timpului liber. Daca aceste schimbari sunt usor de facut si putin costisitoare, ritmul de efectuare a schimbarilor de acest fel este mai mare si, de aceea si aspectul poate fi des reinnoit, iar terasa nu va avea niciodata aspect de vechi, de neingrijit.

Pentru cei care doresc sa acceseze fonduri structurale si de coeziune europene, costul si manopera redusa, precum si  longevitatea si versatilitatea constructiilor usoare pe structura metalica, le recomanda ca solutia ideala pentru crearea spatiilor dorite.

Soproanele de depozitare a produselor agricole, pentru a fi eficiente, trebuie sa poata fi folosite fara piedici atunci cand sunt necesare, dar sa nu blocheze terenul daca nu mai sunt necesare o perioada. Ca atare, pot fi foarte usor transformate integral sau partial in grajduri  sau staule pentru animale, sau li se poate da o alta destinatie, la nevoie, doar completand peretii lipsa si compartimentand spatiul interior.

In ceea ce priveste containerele, acestea se pot confectiona la cerere, pe dimensiuni standard sau, daca este cazul pe alte dimensiuni si forme, se pot realiza din materiale rezistente sau din materiale usoare, iar dupa intrebuintare, se pot stoca demontate daca nu se intrevede eventualitatea folosirii lor in scurt timp , sau transformate in birouri, magazii, constructii pentru amplasarea generatoarelo de current s.a.m.d.

La toate aceste probleme, firma NLD profile metalice poate sa vina cu un raspuns coerent si avizat, pe site-ul firmei, si la toate metodele de contact afisate acolo.  http://www.nldprofile.ro/

Related posts
Constructii

Cum reciclam lemnul de clasa A?

Constructii

Lampi solare de gradina complet independente energetic

Sign up for our Newsletter and
stay informed