Animale de Companie

Cum sa intretii un catel de talie mare aflat in crestere – hrana perfecta

Cu un catel vine o responsabilitate mare iar cu un catel de talie mare vine o responsbilitate si mai mare. Odata ce te-ai hotarat sa cresti un catel de talie mare, trebuie sa te pregatesti sufleteste pentru toate cheltuielile ce vor veni cu acesta. Dar nu trebuie sa faci economie cand vine vorba de hrana catelului. Cumpara-i hrana uscata Acana junior large breed, si priveste-l cum creste mare, puternic si sanatos.

Acana junior large breed

 

Ce trebuie sa stii despre Acana junior large breed este ca aceasta e un tip de hrana uscata super-premium. Asta inseamna ca nu vei gasi cereale care sa il umfle pe catel in hrana. Aceasta, in schimb, contine fructe si legume care se digera usor si ii ofera un aport important de vitamine si minerale catelului tau. De asemenea, Acana junior large breed contine un nivel ridicat de proteine animale din pui si peste pentru ca micul tau urias sa isi dezvolte structura osoasa si muschii.
Pe langa aceste beneficii, un tip de hrana super-premium precum junior large breed de la Acana mai contine si ingrediente bogate in vitamine pentru a-i intari sistemul imunitar catelului tau. Si mai mult, singura cereala ce se gaseste in aceasta hrana super-premium este ovazul. Acesta este folosit pentru ca este usor de digerat de catre catei spre deosebire de alte tipuri de cereale care sunt grele pentru stomacul unui caine.
Poate te intrebi de ce ar contine aceasta hrana legume si fructe cand cu totii stim ca toti cainii sunt carnivori. Ei bine, pentru ca este o hrana premium, Acana junior large breed contine nivelul perfect de legume si fructe pentru a-i oferi catelului nutrientii de care are nevoie si sa nu ii afecteze digestia. Acesta nici nu va stii ca mananca legume. E ca si cum ai convinge un copil mic sa manance legume fierte, trebuie sa fii inventiv!
Oricand ai nevoie de un sac cu hrana super-premium, viziteaza site-ul Pentruanimale.ro, compara produsele aflate in oferta acestora si vezi care este hrana care doresti sa o cumperi catelului tau.

Related posts
Animale de Companie

Cainele meu preferat: Ciobanescul Carpatin

Animale de Companie

Istoria rasei de caine Ciobanesc Romanesc Carpatin

Animale de Companie

Caine Ciobanesc Carpatin

Animale de Companie

Originea si Domesticirea Cainelui

Sign up for our Newsletter and
stay informed