Afaceri

Diferenta dintre un display compatibil si un display iPhone 6 e la pret

Primim pe site si in magazine nenumarate intrebari legate de originalitatea displayurilor ce sunt pe piata. Multa lume ne intreaba cum sa le recunoastem pe cele contrafacute de cele care sunt fabricate de Apple, dar prea putini oameni intreaba de displayurile compatibile. Acestea, spre deosebire de displayurile contrafacute nu inseamna ca au fost facute in vreun garaj insalubru, ci in incinte cat se poate de lagale si in regula. Cu toate ca au fost facute cu aprobarea fabricantilor originali, in cazul nostru Apple, nu au fost fabricate sub directa lor observatie, drept pentru care pot exista diferente destul de mari intre un display de iPhone 6 compatibil si unul fabricat de Apple.

Evident un display iPhone 6 la pret corect nu veti gasi in service-urile din scara blocului, neautorizate de nimeni, dimpotriva. Acolo este foarte posibil sa gasiti dispayuri contrafacute vandute la pret de display compatibil sau chiar fabricat de producatorul original. Este evident o greseala sa cumparati de acolo. In primul rand orice display care este compatibil cu telefonul dumneavoastra va avea acest lucru mentionat pe ambalajul sau. Ambalajul trebuie sa fie unul din primele indicii la care trebuie sa fiti atent. Atat la un display compatibil cat si la unul original ambalajul trebuie sa fie sigilat, sa prezinte logoul marcii, iar in cazul displayurilor facute chiar de producator , acestea vor avea pe ambalaj si siglele certificatului de originialitate precum si datele de fabricatie – adresa, si alte date specifice firmelor producatoare, precum si un numar de serie. In felul acesta, va puteti da seama de la inceput daca merita sa dati banii pe o piesa de calitate sau sunteti pacalit pe fata. Evident, in cazul in care ambalajul nu prezinta aceste marci, ori sunt vizibil facute de proasta calitate produsul este contrafacut, acesta fiind cel care trebui evitat 100%.

Cand vine vorba de ecranele compatibile, situatia este cu dus-intors, pentru ca este foarte posibil sa cumparati un display de proasta calitate si nici macar sa nu va dati seama, mai mult nici macar vanzatorul sa nu stie ce vinde, pentru ca asa cum este si normal, exista si producatori care stiu sa falsifice bine.

Ca sa va faceti o idee despre pretul unui display, trebuie sa va ganditi intai daca vreti un display iPhone 6 la pret bun, sau un display de calitate, la pretul corect. Un display contrafacut, practic nu are nicio valoare, dar vanzatorul poate creste pretul dupa voie, pentru a inspira incredere – cati dintre noi nu am cumparat lucruri scumpe, doar pentru ca am avut impresia ca sunt si de calitate? Acelasi sistem este aplicat si in cazul de fata – in timp ce un display compatibil poate ajunge la aproximativ 300 de lei. Asta inseamna jumatate din valoarea unui display fabricat de firma producatoare. Un display original ajunge la limita de 6-700 de lei, sau chiar mai mult daca il comandati din strainatate. Totusi, il puteti comanda si de aici, la pret bun, si avand garantia calitatii.

Related posts
AfaceriAntreprenoriat

Parcul de panouri fotovoltaice - o investite sustenabila!

AfaceriAgricultura

Afla tot ce trebuie sa stii despre Agil erbicid

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

Sign up for our Newsletter and
stay informed