Servicii Clienti

Exporturile din China au scazut in luna Martie pe neasteptate

Exporturile  și importurile Chinei au scăzut în mod neașteptat în luna martie dupa cum a spus premierul Li Keqiang, că națiunea va lansa mai multe politici pentru a sprijini creșterea economică evitând în același timp stimuli mai puternici.

Transferurile de peste mări a scăzut cu 6,6 la sută față de anul anterior, administrația vamală a declarat la Beijing astăzi, atribuind scaderea parțial la denaturări de date umflate la începutul anului 2013. Importurile au scăzut cu 11,3 la sută, în parte, la scăderea prețurilor produselor de bază, lăsând un excedent comercial de 7.71 miliarde dolari .

Stocurilor din Asia și dolarul australian comparativ câștigurile după raportul adaugă la îngrijorarea că extinderea în a doua cea mai mare economie a lumii va continua să se deterioreze.Guvernul ia măsuri, inclusiv a cheltuielilor de cale ferată și de scutirea de impozit pentru a sprijini creșterea evitând în același timp măsuri monetare, cum ar fi reducerea rezervelor minime obligatorii ale băncilor sau scara de stimul folosit pentru a contracara criza financiară din 2008.

Luând în considerare distorsiunile din datele umflate din 2013, exporturile ar fi crescut cu 5 la suta la 8 la sută în martie la un an mai devreme, îmbunătățirea de la un ritm de circa 3 la sută în primele două luni ale anului 2014, Zhang a scris. Royal Bank of Scotland Group Plc estimează „, creștere care stau la baza de export”, la 3,7 la sută în martie, revizuirea o estimare anterioară de 5,2 la sută, după ce a analizat date mai detaliate.

Cifrele de import China au fost afectate parțial de declinul prețurilor materiilor prime. Prețurile de import de minereu de fier au fost în medie de 8 la suta mai mici in primul trimestru, comparativ cu un an mai devreme, în timp ce volumul transporturilor de intrare a crescut cu 19,4 la sută, în conformitate cu o declarație vamală de azi. Prețurile medii de cărbune de import au scăzut cu 14,2 la suta in ultimul trimestru și prețurile țițeiului au scăzut cu 4,7 la sută.

Situația de export a Chinei va fi „relativ optimista” în al doilea trimestru, cu câștiguri care prezintă accelerare „modesta” din cele trei luni anterioare,  a declarat astazi administrația vamală.

Saptamana trecuta s-au prezentat măsuri, inclusiv a cheltuielilor de cale ferată și scutirea de impozit pentru a susține creșterea economică, economiștii estimează că produsul intern brută a sporit cu 7,3 la sută în primul trimestru fata de anul anterior, ceea ce ar fi cel mai lent ritm din 2009. Zhou yesterday a reiterat faptul că piețe ar trebui să joace un rol „decisiv” în economie, pentru mai multe detalii despre situatia din China click aici.

 

Related posts
Servicii Clienti

Servicii demolari case cu ajutorul utilajului Bobcat

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

Servicii Clienti

DDD-Iasi iti ofera serviciile de deratizare 100% eficiente in Iasi

Servicii Clienti

Amanetul auto- cel mai avantajos serviciu al caselor de amanet din Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed