Finante

Facturi online Cu Efacturiplus.ro – Simplu si Eficient

Servsistem este o firma ce opereaza in domeniul IT, ce are ca activitate principala realizarea si administrarea magazinelor online. Avand experienta in realizarea si optimizarea site-urilor, pentru a fi cat mai accesibile utilizatorilor, si bucurandu-se de un real succes in proiectele anterioare  Servsistem  doreste sa se extinda si in domeniul Financiar. Incepand cu luna Iunie 2012, Servsistem a lansat pe piata programul de facturi online Efacturiplus.

Efacturiplus este un program de facturare creat de firma Servsistem. Toate documentele realizate sunt salvate in format electronic eliminand astfel nevoia hartiei. Programul nu necesita instalare si poate fi accesat de la orice tableta, laptop sau pc conectat la net.

Acest serviciu ofera posibilitatea realizarii in cateva minute a facturilor, chitantelor, avizelor si facturilor proforme. Toate datele introduse de utilizator pe facturi sunt salvate intr-o baza de date. Aceste date pot fi utilizate ulterior la completarea noilor facturi reducand drastic timpul de lucru. Fiind un program online, facturile sunt salvate pe un server, ceea ce ofera o securitate sporita informatiilor si reducand drastic posibilitatea pierderii informatiilor.

Efacturiplus ofera clientilor posibilitatea generarii documentelor in format pdf, salvarea lor atat online cat si pe calculator, scoaterea printr-un singur click la imprimata sau trimiterea lor prin email direct la persoanele de interes. Tot pentru a usura utilizarea, programul permite importarea sau exportarea listelor cu clienti si listelor cu produse

Firma Servsistem ofera clientilor sai suport tehnic gratuit, avand angajati capabili sa raspunda la orice intrebare sau sa rezolve orice posibile probleme. Totodata Servsistem lucreaza intr-o relatie stransa cu clientii sai, acceptand sugestii si idei pentru optimizarea programului pentru usurarea utilizarii sale de catre clienti.

Hariton Ioan Claudiu
SERV SISTEM S.R.L. Iasi Romania
tel 0752 164444
fax 0232 214020
contact@efacturiplus.ro
http://www.efacturiplus.ro

Related posts
Finante

Prioritatea definirii dosarul preturilor de transfer pentru garantarea afacerilor intra-grup profitabile.

Finante

Ce este un credit nebancar si cand ai nevoie de el?

Finante

Esti in cautarea unui credit rapid online?

Finante

Ce este un bon de cresa si de ce sa-l oferi angajatilor tai

Sign up for our Newsletter and
stay informed