Auto-Moto si transporturi

Google a proiectat un camion de livrare fara sofer

Google a proiectat un camion de livrare fara sofer Cei de la Google vrea sa creeze de camioane care merg singure, dupa cum arata un brevete de inventie care a fost aprobat saptamana aceasta, care descrie schematic o masina cu mici spatii care transporta pachete. Fiecare dintre spatii, vor fi blocate printr-un cod PIN. Ideea sugerata de Google este faptul ca soferul trimis sa primeasca un cod PIN pe care il va introduce cand camionul ajunge la destinatie. Conceptul permite, de asemenea, ca utilizatorii sa utilizeze cartea de credit sau un cititor.

Brevetul de inventie nu descrie cu detalii utilizarea masinii autonome nici cum isi gestioneaza rutele, desi se refera la elemente comune ale prototipurilor masinilor autonome: camerele video, camerele de supraveghere, automatizarea informatiilor primite, senzorii radar si laser, harti detaliate de comert si sisteme de comunicare care se conecteaza la vehicul cu ajutorul unui controler extern. Mare companie Daimler are nevoie de timp pentru a testa camioanele semi-autonome ca modelul de inspiratie, care gestioneaza modul de conduce intotdeauna cu soferul, odata ce vehiculul a fost integrat intr-o caroserie dubla. Nu este primul semn de interes in distributia marfurilor.

Firmele privesc dronele prevazute cu camere de supraveghere precum un sistem potential de livrare. Aceasta masina se confrunta cu mai multe obstacole decat cele tehnologice, in special legile care guverneaza siguranta rutiera. Reglementarea actuala considera drept protagonist al conducerii masinii este, persoana care se afla la volan. Daca conducatorul ar disparea din viitorul masinilor, asta nu inseamna ca ar disparea din legislatie. Saptamana aceasta, Google a primit vesti bune. Agentia de Stat care este responsabila de siguranta rutiera recunoaste ca un conducator auto nu trebuie sa fiu mereu uman. Cu toate ca decizia aduce conditii juridice, va fi nevoie de integrarea pedalei de frana si de mana. Pentru Google, aceste elemente nu sunt necesare, pentru ca vehiculul in sine se opreste atunci cand este necesar.

Related posts
Auto-Moto si transporturi

Cum ne alegem cauciucurile pentru masina?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

AutoAuto-Moto si transporturi

De unde poti cumpara maşini second hand din Germania in aceasta perioada afectata de COVID-19?

Sign up for our Newsletter and
stay informed