Servicii Clienti

Imobiliare Bucuresti

Fie ca esti student sau iti doresti sa locuiesti singur, in Bucuresti piata imobiliara ofera o gama variata de imobile pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele si in toate zonele din capitala. Imobiliarele din Bucuresti incearca sa faca tot posibilul pentru a oferi clientilor apartamente, garsoniere, vile, case, asambluri rezidentiale, etc la cele mai mici preturi pentru a satisface atat clientul cat si pe el insasi. Pentru studentii din Bucuresti, este  mult mai rentabil  daca intr-un apartament de 2 se gasesc patru prieteni pentru a sta impreuna. Daca chiria este de 200 de euro intr-o zona in care metroul nu are acces chiria este ieftina, si chiria ar veni de 50 de euro pentru fiecare, plus plata utilitatilor, intretinerea, curentul, internetul, etc. Este atat de rentabil incat multi studenti veniti din provincie aici pentru a studia, prefera sa stea la apartament decat sa locuiasca la camin deoarece ori conditiile sunt foarte nasoale sau plata caminului este prea mare.

Imobiliarele in Bucuresti se gasesc in numar foarte mare deoarece din cauza crizei financiare multi investitori au cumparat imobile, ori le-au construit, si cand criza a sosit cei mai multi dintre ei nu au resit sa le vanda. Datorita acestui fapt, proprietarii sunt dispusi sa le vanda la cele mai mici preturi, sau sa le inchirieze decat sa nu isi scoate absolut nici un profit. Pentru cei ce sunt interesati pentru a inchiria sau a cumpara garsoniere, apartamente, vile, case, asambluri rezidentiale, spatii comerciale, online se gasesc cele mai ieftine preturi deoarece prin intermediul internetului se lucreaza direct cu proprietarul decat daca se apela la un agent imobiliar.

Acestia percep un comision de 6 % din pretul apartamentului, garsonierei, vilei, etc sau a chiriei. De asemenea si majoritatea proprietarii prefera sa isi puna pe internet spre vanzare imobilele, decat sa ofere agetului imobiliar anumite sume de bani care sunt foarte mari.

Related posts
Servicii Clienti

Servicii demolari case cu ajutorul utilajului Bobcat

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

Servicii Clienti

DDD-Iasi iti ofera serviciile de deratizare 100% eficiente in Iasi

Servicii Clienti

Amanetul auto- cel mai avantajos serviciu al caselor de amanet din Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed