Auto-Moto si transporturi

Informatii utile despre scuturile pentru motoare Audi Allroad

Audi AG este o companie producatoare de automobile din Germania, cu sediul in Inglostadt, ce a fost infiintata la data de 16 iulie 1909 de catre August Horch. Primul model Audi a fost fabricat un an mai tarziu la uzinele din Zwickau. In prezent brandul Audi este parte a marelui concern Volkswagen Group. Printre modelele produse sunt si cele Audi Allroad, denumirea aceasta fiind utilizata pentru a descrie capacitatea de semi-offroad. La fel ca pentru orice masina indiferent de marca si model, si pentru aceasta linie se recomanda achizitionarea unui scut motor Audi Allroad.

Rolul scutului pentru motor Audi Allroad este acela de a proteja partea de dedesubt a masinii de factorii externi, in special motorul, cutia de viteza si baia de ulei a motorului. Acestea pot fi deteriorate foarte usor printr-o lovitura a unei bordurimai inalte, sau a pietrelor de pe drumurile neasfaltate. Acest scut auto este necesar pentru protectie in cazul calatoriilor pe drumurile accidentate, cu denivelari, cu gropi sau cu pietre.

Mergand pe astfel de drumuri sunt cele mai mari sanse sa se produca defectiuni la compartimentul motor. Chiar si praful alaturi de pietricele mici pot provoca daune in timp, asa ca, cel mai bine este sa se previna astfel de situatii deoarece costurile pentru reparatii sunt semnificativ mai ridicate. Prevenind toate aceste posibile accidente se face totodata si o economie, asigurandu-se o protectie suplimentara compartimentului motor.

Scutul auto Allroad poate fi confectionat din plastic sau din table de otel. Daca se doreste o investitie pe o perioada mai indelungata de timp, cea mai buna varianta este scutul metalic deoarce este mai rezistent, cel de plastic se poate sparge foarte usor, fiind necesara inlocuirea lui dupa un timp destul de scurt. Scutul motor metalic are o grosime de 2-3 mm si este vopsit in camp electrostatic pentru o protectie suplimentara impotriva ruginii. Preturile acestor componente variaza de la un magazin la altul, in functie de producator, de calitatea materialelor, dar si in functie de costurile cu achizitia suportate de distribuitor precum si a celor aferente magazinului respectiv. Produsele din magazinele online vor fi in general mai ieftine datorita costurilor mai reduse aferente acestui tip de afacere comparativ cu punctele de desfacere traditionale.

Related posts
Auto-Moto si transporturi

Cum ne alegem cauciucurile pentru masina?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

AutoAuto-Moto si transporturi

De unde poti cumpara maşini second hand din Germania in aceasta perioada afectata de COVID-19?

Sign up for our Newsletter and
stay informed