Medicamente

Low Deuterium Oxy Crystal – Apa saracita in deuteriu pentru mentinerea sanatatii


Deuteriul este unul din izotopii hidrogenului.Se deosebeşte de atomul obişnuit de hidrogen prin aceea că nucleul său, pe langă un proton, mai conţine şi un neutron, şi că masa sa este 2 in loc de 1; aceasta este originea denumirii de hidrogen greu.

Exact ca hidrogenul, deuteriul este prezent in apă, in compuşii organici şi in fiinţele vii. Conţinutul de deuteriu al fiinţelor vii este determinat de conţinutul de deuteriu al apelor şi precipitaţiilor. Mai exact, conţinutul de deuteriu al organismului nostru este influenţat de conţinutul de deuteriu al apei pe care o consumăm. In 1990, cercetătorii au inceput să investigheze efectele biologice ale apei sărăcite in deuteriu. Aceştia au incercat să afle ce rol joacă deuteriul in reglarea proceselor fiziologice, ajungand la concluzia că, cu cat este mai scăzut conţinutul de deuteriu al apei de băut, cu atat este mai lent procesul de multiplicare celulară – adică procesul de „imbătranire” a organismului incetineşte, reducandu- se, in acelaşi timp, riscul multiplicării celulare anormale. S-a sugerat că prezenţa deuteriului este indispensabilă pentru multiplicarea celulară şi că semnalul care declanşează multiplicarea celulară este creşterea temporară a cantităţii de deuteriu faţă de cea de hidrogen. Importanţa terapeutică a deuteriului a fost, de asemenea, subliniată: dacă reducem concentraţia de deuteriu din organism cu ajutorul apei sărăcite in deuteriu, condiţia multiplicării celulare nu mai este garantată şi, astfel, celulele tumorale ating nivelul ideal de deuteriu-hidrogen mult mai tarziu; prin urmare, le putem bloca creşterea.

Dr. Altermatt a fost primul care a descris utilizarea apei sărăcite in deuteriu in scopuri oncologice. In decursul experimentelor pe animale, celulele sănătoase nu au reacţionat la aceasta, insă multiplicarea celulelor tumorale s-a redus şi, in majoritatea cazurilor, tumorile au regresat. La inceputul anilor 1990, in cadrul studiilor clinice efectuate in Rusia, tumorile de san, plămani şi prostată au răspuns cel mai bine la acest tratament. Consumul de apă sărăcită in deuteriu se recomandă ca adjuvant al terapiilor tradiţionale, fiindcă le poate reduce efectele secundare şi poate bloca apariţia metastazei. Consumul regulat de apă sărăcită in deuteriu, pe langă efectele sale antitumorale, poate contribui la detoxificarea organismului şi il poate energiza.

Pret club: 186.12 lei
Pret cu amanuntul: 206.80 lei
*pret inclusiv TVA

Related posts
Medicamente

Diferenta dintre steroizi si corticosteroizi

Medicamente

Folosirea steroizilor in diverse sporturi

Medicamente

De ce sa cumperi dintr-o farmacie online

Medicamente

Administrarea acetaminofenului

Sign up for our Newsletter and
stay informed