Medicamente

Noni Calivita: Supliment alimentar 100% organic

noni
În zilele noastre, când suprapopularea şi consumul nelimitat al celor din ţările dezvoltate (care nu reprezintă decât un procent minor din populaţia globului) forţează producătorii de alimente să furnizeze cantităţi din ce în ce mai mari de materii prime, nu mai ştim cu exactitate ce consumăm. Solurile exploatate sunt„forţate” artificial să crească profiturile, iar terenuri pe care, în mod normal, nu ar creşte nimic, sunt intens cultivate, fiind folosite substanţe chimice extrem de agresive. Acesta este motivul pentru care cererea de alimente bio şi numărul de consumatori de produse organice a crescut atât de mult în ultimul timp.

Criteriile folosite pentru a stabili dacă un produs este sau nu organic diferă de la ţară la ţară şi, de obicei, există reguli stricte care determină ce tip de teren poate fi semănat, ce fel de seminţe se pot utiliza, ce substanţe pot fi folosite pentru a proteja culturile, iar, în cazul animalelor, în ce condiţii trebuie crescute şi îngrijite pentru ca din carnea lor să se poată produce alimente organice. Conform unui studiu britanic, într-o treime din totalul alimentelor examinate au fost găsite reziduuri de pesticide: în mâncarea pentru copii, în somonul, legumele şi fructele proaspete pe care le consumăm convinşi fiind că sunt o componentă esenţială a unei alimentaţii sănătoase. De aceste neplăceri ne putem însă proteja cumpărând doar alimente din surse sigure. Calificativul „organic” poate fi obţinut doar dacă sunt îndeplinite o serie de condiţii stricte, aşa că merită să cumpăraţi mărci verificate, cu tradiţie în acest domeniu.

Morinda citrifolia, sau Noni, aşa cum este cunoscut de publicul larg, este un copac originar din Asia de Sud-Est şi Australia, ale cărui fructe pot fi utilizate în scopuri multiple. În aceste regiuni, natura este aproape neatinsă de mâna omului şi de substanţele chimice artificiale folosite pentru exploatarea extremă a solului. Noni poate fi consumat atât pe post de aliment, cât şi de remediu natural, planta în sine fiind pură, fără niciun fel de reziduuri chimice.
Noni, un supliment pentru o alimentaţie echilibrată, poate sprijini funcţionarea normală a organismului. Printre compuşii săi cei mai importanţi se numără o serie de substanţe antibacteriene care au fost studiate cu atenţie de cercetători. Studiile ştiinţifice au dovedit că acestea sunt eficiente împotriva mai multor bacterii, cum ar fi E. coli şi Salmonella, responsabile de majoritatea infecţiilor alimentare, sau Helicobacter pylori, care cauzează apariţia ulcerului gastric. Noni şi-a dovedit eficienţa şi împotriva bacilului care provoacă infecţia TBC, care în zilele noastre reprezintă din nou un pericol la adresa maselor largi de populaţie. De asemenea, au fost studiate şi substanţele sale active antifungice şi antivirale, care şi-au demonstrat eficienţa în numeroase cazuri.

Când sistemul nostru imunitar este slăbit, speciile de Candida care se găsesc în mod natural în organism se pot multiplica, fapt ce cauzează numeroase simptome neplăcute. Studiile au demonstrat că Noni blochează eficient multiplicarea uneia dintre cele mai frecvente specii de Candida (Candida albicans). Cercetătorii au analizat şi folosirea sa pe post de posibil supliment în tratamentul bolilor tumorale. Rezultatele au fost promiţătoare, Noni încetinind dezvoltarea celulelor canceroase în multe tipuri de tumori, în condiţii de laborator, iar în alte cazuri ameliorând semnificativ efectele secundare nocive ale terapiilor antitumorale şi ajutându-i pe pacienţi să le suporte mai uşor. Noni poate fi eficient în cazul afecţiunilor cardiovasculare, datorită ingredientelor sale active antihipertensive şi diuretice. Multe studii au demonstrat că, dacă este consumat regulat, Noni poate ajuta la normalizarea nivelului de colesterol şi trigliceride. Astfel, Noni poate fi un supliment de excepţie al unei alimentaţii echilibrate, contribuind, prin proprietăţile sale benefice, la o viaţă mai sănătoasă.

Pret club: 186.12 lei
Pret cu amanuntul: 206.80 lei
*pret inclusiv TVA

Related posts
Medicamente

Diferenta dintre steroizi si corticosteroizi

Medicamente

Folosirea steroizilor in diverse sporturi

Medicamente

De ce sa cumperi dintr-o farmacie online

Medicamente

Administrarea acetaminofenului

Sign up for our Newsletter and
stay informed