Servicii Clienti

Prima editie a targului online Back to school adresat scolarilor si prescolarilor

Mall-ul online Shops-And-The-City.ro gazduieste targul Back to School, in targ online Back to School in Shops And The Cityperioada 01 – 13 Septembrie 2012. Participantii la acest targ online vor expune produse pentru copiii care merg la scoala si la gradinita: de la imbracaminte si incaltaminte pana la rechizite, manuale scolare si tot ce este necesar pentru pregatirea inceperii noului an scolar!

Targul Back to School da startul targurilor si expozitiilor online din aceasta toamna

Targul Back to School da startul seriei de targuri si expozitii ce se vor desfasura in aceasta toamna la parterul mallului online cu 5 etaje Shops-And-The-City.ro. Pana la sfarsitul acestui an,  Shops-And-The-City.ro va gazdui 11 targuri si expozitii online, iar anul viitor se vor organiza un numar de 25 de targuri si expozitii cu tematici diferite.

Targul se va desfasura in perioada 01-13 septembrie 2012

Targul dedicat inceperii noului an scolar se va desfasura la parterul mall online Shops-And-The-City.ro punand la dispozitia participantilor un numar de 29 de spatii. Magazinele online prezente la targ vor expune cele mai noi produse destinate copiilor, iar evenimentul va fi presarat cu o multime de concursuri si alte surprize.

Beneficii pentru participanti la targul  Back to School

Targul este organizat de catre agentia de marketing SC WEB CONNECT SRL. Se estimeaza o afluenta mare de vizitatori pe perioada targului, expozantii beneficiind atat de o expunere online marita a magazinului propriu si a produselor promovate, cat si de castigarea de noi clienti fideli.

Fiecare expozant va putea alege unul dintre cele 29 de spatii puse la dispozitie la parterul mall-ului online www.shops-and-the-city.ro, unde isi va putea prezenta produsele si serviciile oferite, precum si ofertele speciale si discounturile oferite in timpul expozitiei.

Cei interesati sa participe ca si expozanti in cadrul targului online “Back to School” sunt rugati sa ne contacteze la adresa de email office@web-connect.ro.

Despre WEB CONNECT

SC WEB CONNECT SRL este o agentie full service de marketing, oferind clientilor sai tot suportul de care au nevoie pentru a isi dezvolta un business online.   Pentru mai multe detalii accesati www.web-connect.ro!

Related posts
Servicii Clienti

Servicii demolari case cu ajutorul utilajului Bobcat

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

Servicii Clienti

DDD-Iasi iti ofera serviciile de deratizare 100% eficiente in Iasi

Servicii Clienti

Amanetul auto- cel mai avantajos serviciu al caselor de amanet din Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed