Management

Rapoarte semestriale SSM – ușurează-ți munca

Ce este SSM?

SSM este prescurtarea la Securitatea și Sănătatea în muncă. Este defapt vorba de o evaluare care i se face periodic unui angajat, evaluare cu scopul de a identifica deficiențele unui angajat. Ideea e ca angajatul să fie instruit despre riscurile care le poate întâlni în incinta unei firme la care lucrează, astfel firma angajatoare se asigură ca angajatul respectă anumite reguli de securitate în perioada în care prestează serviciile pentru care este plătit.

Semestrial, firmele care prestează servicii de SSM și PSI trebe să aibă rapoarte semestriale a firmelor care au apelat la serviciile lor. Această procedură deobicei dă foarte multă bataie de cap firmelor de SSM și durează foarte mult timp, din simplul motiv că acele rapoarte sunt completate de mână, iar în raportul respectiv trebuie trecut fiecare client a firmei SSM. Imaginati-vă câtă bătaie de cap are o firmă SSM care are 200-300 de clienți anual, fiecare client fiind defapt o firmă cu câțiva angajați.

Din fericire, există un astfel de program pe piață care ușurează semnificativ generarea unui raport semestrial, cu ajutorul a doar câtorva clickuri. Partea bună e ca programul respectiv oferă și posibilitatea de a crea o bază de date cu toți clienții firmei SSM. Astfel, în momentul în care trebuie generat un raport semestrial, tot ce e de făcut e selectarea unui client al firmei care prestează serviciul SSM, iar cu un click acel client intră automat în raport cu toate datele necesare pre-completate.

Mai mult, programul oferă și posibilitatea ca în momentul când de exemplu o firmă apelează la serviciile SSM, firma prestatatoare poate genera automat un bon, o proformă sau o factură fiscală, iar bonul poate fi automat printat pe o casă de marcat. Mai mult, există și posibilitatea ca proforma sau factura fiscala să fie automat trimisă prin e-mail, iar în cazul în care clientul nu își plătește o factură, îi este reamintit pe e-mail automat că trebuie să plătească o anumită factură, acesta fiind defapt un scandențar de facturi integrat în acest soft SSM.

Related posts
Management

Cateva idei de motivare a angajatilor unei companii

Management

Managerul de proiect si comunicarea

Management

Cat de mult pot creste actiunile Google?

Management

Avize, autorizatii si licente – informatii importante

Sign up for our Newsletter and
stay informed