Alte Domenii

Reincarcare cartuse: o solutie alternativa

Datorita recesiunii, o multime de oameni cauta modalitati de a se salva bugetele si de a reduce cheltuielile. In unele cazuri, exista alternative mai putin costisitoare pentru a obtine aceleasi rezultate. O modalitate prin care puteti economisi, o reprezinta serviciile de reincarcare cartuse. Exista inca o multime de oameni care achizitioneaza cartuse noi, le folosesc o singura data apoi acestea ajung direct la groapa cu deseuri. In caz ca nu stiati, cartusele se pot reincarca de minim 3 ori inainte de a fi disponibilizate, fapt ce v-ar aduce economii de mii de lei pe parcursul unui an.

Sa facem un calcul simplu: Detin o imprimanta HP Officejet. Costurile cumpararii unui cartus nou negru si a unuia color s-ar ridica la peste 100RON. Apelez la serviciile de reincarcare cartuse si ma costa undeva in jur de 20 RON. Am economisit 80RON. Si imi incarc imprimanta cel putin o data pe luna. Cat economisesc in decurs de un an? Peste 1000 RON! Bani cu care in 2 ani de zile imi pot achizitiona un laptop nou.

Daca sunteti studenti, veti intelege de ce reducerea cheltuielilor este atat de importanta!

Prin reincarcare cartuse, puteti prelungi durata de viata a unui cartus. In plus, exista mai multe optiuni cand vine vorba de reincarcare cartuse:

–       Do It Yourself: kituri de reumplere pentru cartuse pot fi gasite online sau intr-un magazin de aprovizionare. Cele mai multe kituri au cerneala suficienta pentru a umple din nou un singur cartus de circa 3 ori, si cele mai multe cartuse pot rezista la peste 4 reincarcari. Un lucru important de retinut este faptul ca setul de rezerva trebuie sa fie compatibil cu cartusul de cerneala exact, sau ar putea sa nu functioneze destul de bine.

–       Servicii de reincarcare cartuse: Serviciile de reincarcare cartuse sunt existente pe piata romaneasca. Chiar daca serviciile de reincarcare cartuse pot costa mai mult decat daca tipul do-it-yourself, puteti fi siguri ca serviciul va face in mod corect, si se vor evita greselile comune specifice procesului de reincarcare cartuse. De asemenea, la finalizarea reincarcarii, cartusul este testat pentru a se asigura ca va functiona. Astfel nu veti pune in pericol nici cartusul, nici imprimanta dar nici calitatea printului.

Reincarcarea cartusului nu ajuta doar la reducerea cheltuielilor ci ajuta si mediul inconjurator. Mai putine cartuse de cerneala goale din depozitele de deseuri inseamna mai putina poluare. Apeleaza fara nici o retinere la serviciile de reumplere cartuse!

Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

Alte Domenii

9 pasi pentru a-ti curata biroul in doar 10 minute

Alte Domenii

Ce trebuie sa stii despre sablarea cu nisip?

Alte Domenii

Ce sa pariezi daca vrei sa castigi?

Sign up for our Newsletter and
stay informed