Industrie

Sticla personalizata

Companiile care  vor reuşi să creeze produse inovative şi de calitate superioară, ce intuiesc permanent nevoile consumatorilor, vor fi mai prezente şi mai puternice. De aceea Moldoglass doreşte să investească în calitatea şi diversitatea produselor.

Un geam obisnuit, ori un geam in care s-a investit creator prelucrari la cererea clientilor, in functie de necesitati si utilizari, este specificul preocuparilor de zi cu zi ale Moldoglas.

O sticla normala isi schimba valoarea prin prelucrarea canturilor, sablarea suprafetelor expuse in sute de posibile modele, vopsirea ori prelucrarea artistica manuala de catre profesionisti, ansamblarea in variante de termopan, prelucrarea pentru atingerea unui inalt grad de securizare la spartura, glont, accident, astfel incat produsul dorit sa fie disponibil in termini atractivi, la un prêt convenabil si competitional.

Moldoglass este mai mult decat o firma obisnuita. Este spatiul in care se fac tranzactii, se incep afaceri, se primesc comenzi legate de prelucrarea sticlei si oricat de complexa ar fi cerinta, ea poate fi implinita in termini atractivi.

O mare parte din Moldova poarta amprenta sticlei trecuta prin atelierele Moldoglass. Atat in mediul urban, industrial si rural, sticla a fost ceruta de piata de desfacere atat la nivele de prelucrare primara, cat si de prelucrare avansata la nivel tethnic, cat si artistic.

Misiunea Moldoglass este de a umple ambientul inconjurator cu miracolele sticlei si culorii, in zeci si zeci de produse de inalta calitate si estetica. Sticla utilizata in varianta neprelucrata, cat si prelucrata in diverse forme utilizate atat in mediul casnic, industrial, cat si ambiental citadin… ofera un farmec si o utilitate atragatoare.

Numeroase obiective religioase poarta in structural or geamul Moldoglas ornamental, ori personalizat artistic.

O oferta deschisa imbunatatirii continue. Fiecare client poate sa provoace posibilitatile Moldoglas prin cerintele de produse noi ce au la baza sticla.

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

AfaceriIndustrie

Pirelli Slatina isi suspenda activitatea

Sign up for our Newsletter and
stay informed