Umor

Bula – O componenta importanta a divertismentului romanesc!

Cred ca nimeni nu se indoieste de faptul ca lumea are nevoie de umor si divertisment intr-o lume din ce in ce mai stresanta. Din cele mai vechi timpuri omul a folosit umorul pentru a se descatusa de povara vietii si din nevoia de a supravietui. Se spune ca oamenii au nevoie de iluzii pentru a supravitui sau o oaza de speranta. Bancurile sunt si vor fi o parte din viata noastra de zi cu zi, o modalitatea eficienta de a scapa de stresul cotidian, intr-o lume din ce in ce mai stresanta si mai intoxicata. Bancurile au o istorie veche, as putea spune ca au aparut odata cu lumea, dar in realitatea ele sunt doar un mijloc prin care oamenii au reusit de-a lungul istorie sa supravietuiasca stresului si greutatilor.

Astazi avem foarte multe posibilitati in ceea ce priveste divertismentul, asta datorita dezvoltarii, insa nu trebuie uitate bancurile, care sunt defapt temelia umorului mioritic. Este fantastic sa constatam cum aceasta forma de umor a schimbat si influentat viata oamenilor, descretindu-le fruntile si facandu-i mai toleranti unii cu altii prin eliberarea acestor energii de cele mai multe ori negative. Asa au aparut si bancurile tocmai din aceasta nevoie a omului de a se elibera din cotidian. Bancurile au o istorie veche  iar de-a lungul timpului s-au transformat intr-o adevarata arta, rod ai mintii si creatiei umane.

Va propun in acest articol, sa poposim asupra celui mai cunoscut si legendar personaj al umorului mioritic, evident este vorba despre celebrul Bula. Un personaj extrem de apreciat in lumea bancurilor, din pacate nu se stie cand a aparut prima daca in lumea divertismentului si nici cine a fost creatorul acestui personaj mioritic. Oricum important este ca aceasta forma de divertisment sa prinda viata in continuare si sa urmarim urmatoarele bancuri cu bula care vor aparea in scena divertismentului mioritic.

Scepticii sustin ca bancurile sunt pe moarte si ca apogeul lor a fost atins in perioada comunista cand datorita cenzurii, oamenii isi gasisera un refugiu in aceste creati extraordinare.

Related posts
Umor

Tot ce trebuie sa stii despre statusurile pentru messenger

Umor

Cultura română presărată de bancuri noi

Umor

Umorul romanesc social

Umor

Stand Up Comedy Sambata Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed