Afaceri

Cardul cu tichete de masa, o modalitate simpla de a le oferi un bonus salariatilor

Angajatii sunt piatra de rezistenta a oricarei companii, sunt cei care dau viata si cei care transmit mesajul clientilor sau consumatorilor. Orice angajat este valoros in felul lui si contribuie alaturi de ceilalti la profitul companiei. Astfel, pentru fiecare angajat in parte, compania trebuie sa vina cu un beneficiu in plus fata de salariul de baza pe care il ofera in fiecare luna, ca recompensa a muncii pe care a depus-o, a orelor de lucru si a implicarii cu care a facut-o.

 

Cardul cu tichete de masa este o solutie buna pentru fiecare salariat. A fost realizat si integrat sub licenta MasterCard si contine un cip ca oricare alt card normal. Diferenta este ca in loc de bani, cardul contine tichete electronice care pot fi folosite in acelasi fel ca si cele de hartie.

 

Aceasta modalitate de plata a salariatului este rapida si sigura. Astfel, cardul cu tichete de masa odata emis se poate incarca usor din sistemul pus la dispozitie de emitentul de carduri. Prin aceasta varianta angajatii au tichetele pe card imediat, fara a mai fi necesar sa astepte pentru tichetele de masa pe hartie. Bineinteles ca este dreptul oricarui salariat sa isi aleaga forma in care primeste bonurile de masa, insa fara indoiala cardul cu tichete de masa este un avantaj pentru ambele parti implicate.

 

Cardul poate fi folosit prin introducerea unui cod pin sau prin metoda contactless. In oricare din cazuri, cardul reprezinta o modalitate sigura ce poate evita cozi si salva timp. Mai mult, cardurile permit efectuarea de cumparaturi ce au valoare mai mica decat valoarea unui bon de masa. Acest lucru este posibil datorita flexibilitatii cardului, o imbunatatirea adusa bonurilor pe hartie cu sume fixe.

 

Related posts
AfaceriAgricultura

Investeste in plasa de umbrire perfecta pentru acoperirea solarului tau

AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

Sign up for our Newsletter and
stay informed