Afaceri

Cardul UTA te ajuta sa gestionezi mai eficient cheltuielile cu carburantul

Cu siguranta atunci cand detii un card, poti avea un control mai bun asupra tranzactiilor pe care le efectuezi. Intrucat ai  posibilitatea de a vizualiza istoricul cheltuielilor efectuate cu ajutorul cardului UTA.

UTA, emitentul de carduri de carburant din Europa, vine in sprijinul clientilor cu aplicatia mobila UTA Stationfinder, ce poate fi descarcata pe smartphone-urile iOS si Android de orice detinator al cardului UTA.

Cu ajutorul acestei aplicatii mobile, soferul poate consulta o harta ce cuprinde statiile partenere UTA, unde se accepta alimentarea cu cardul UTA. Totodata, prin intermediul aplicatiei utilizatorul cardului poate afla si pretul motorinei, astfel fiecare sofer poate opta pentru ruta  optima, luand in calcul distanta si cele mai apropiate statii de alimentare.

In caz de pierdere a cardului sau de avarie a autovehiculului, soferul poatea accesa site-ul www.uta-romania.ro pentru asistenta 24 din 24. Cardul UTA functioneaza la fel ca un card obisnuit, prin care soferii pot alimenta cu carburant la preturi preferentiale si pot deconta rapid cheltuielile cu taxele de drum. Un alt avantaj pentru companiile de transport este ca acestea primesc o singura factura pentru toate cheltuielile aferente transportului intern si extern.

Modul de gestiune al serviciilor utilizate pe parcursul transportului cu cardul de alimentare UTA este mult mai facil, managerii de flote putand avea un control mai bun asupra lor.

 

Related posts
Afaceri

Detalii despre containere si accesorizarea acestora

Afaceri

Containere

Afaceri

Birou de mediere: rezolvam orice conflict pe cale amiabila!

Afaceri

Camin de batrani Relax Balneo

Sign up for our Newsletter and
stay informed