Servicii Clienti

Cum alegem o firma de curatenie?

Fie ca avem un apartament, garsoniera, vila sau pur si simplu un birou, cabinet medical sau alt loc unde ne desfasuram activitatea, la un moment dat vom avea nevoie de ceea ce numim curatenie profesionala si trebuie sa alegem o firma care ofera astfel de servicii.

Problema cu aceste firme de curatenie este ca in ultimii ani au aparut foarte multe. Bine, exista si un avantaj aici deoarece fiind mai multe va exista concurenta intre ele, iar noi clientii vom putea beneficia de preturi si oferte care mai de care mai avantajoase, insa cel mai greu lucru este sa alegi o firma de curatenie in care poti avea incredere. Haideti sa vedem cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti o firma de curatenie pentru a face cea mai buna alegere:

  • Mergeti pe recomandari! Recomandarile nu dau niciodata gres. Daca 1, 2, 3, 10 persoane au fost multumite de serviciile unei anumite firme de curatenie si o recomanda, cu siguranta isi fac treaba bine si sunt seriosi.
  • Nu va uitati (doar) la preturi. Foarte multe persoane au tendinta sa se uite la listele de preturi si sa aleaga firmele care au cele mai mici preturi. Desi, oarecum logic, in realitate acest lucru esteo greseala, deoarece in general firmele de curatenie care au “cele mai mici preturi” nu au clienti si nu au clienti datorita faptului ca nu au aparatura necesara anumitor operatiuni, nu au angajati seriosi etc etc. In primul rand alegeti cateva firme cu recomandari, verificati aparatura de care dispun si daca au ceea ce le trebuie pentru servicile de care aveti nevoie, discutati cu ei pretul. Preturile firmelor de curatenie (cele care sunt afisate public) in general sunt negociabile pana la 30 chiar 40% in functie de mai multi factori precum frecventa operatiunilor, suprafata, gradul de murdarie / volumul de munca etc. Asadar, aveti ocazia ca la o firma de curatenie profesionala sa primiti preturi finale mai bune decat la cele formate din 2 vecini si femeia de servici.
  • Chemati-i pentru o evaluare inainte de toate. Cele mai multe firme de curatenie, ofera o evaluare gratuita ceea ce inseamna ca se deplaseaza la sediul / locuinta dumneavoastra pentru a evalua volumul de munca necesar si a va face o oferta de pret. Acesta este cel mai bun prilej de a negocia dar mai mult de atat si de a cunoaste unul din reprezentantii firmei respective, doarece in general ei sunt cei care se deplaseaza si fac acest lucru. Daca ceva nu vi se pare in regula, refuzati politicos si mergeti la urmatoare firma de pe lista 🙂

Voi dupa ce criterii ati ales firma de curatenie?

 

 

Related posts
Servicii Clienti

Servicii demolari case cu ajutorul utilajului Bobcat

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

Servicii Clienti

DDD-Iasi iti ofera serviciile de deratizare 100% eficiente in Iasi

Servicii Clienti

Amanetul auto- cel mai avantajos serviciu al caselor de amanet din Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed