Publicitate

Cum alegem o folie autocolanta potrivita aplicatiilor necesare

Productia publicitara este un segment extrem de bogat si vast – iar daca vorbim de acoperirea suprafetelor de plastic sau sticla, descoperim zeci de produse si categorii de materiale de care nu credeam ca exista, intr-o asemenea diversitate. Astfel, in gama de folie autocolanta furnizata de distribuitorii de renume, din tara noastra, intalnim materiale ce sa raspunda oricarei nevoi si preferinte: despre cateva dintre trasaturile de diferentiere a acestora vom vorbi in acest material. Gaseste aici modele de folie autocolanta prin oferta Pin.ro !

  • Urmarind descrierile tehnice ale acestor modele de folie autocolanta, putem observa care sunt principalele puncte definitorii:

– grosimea exprimata deseori in microni

– tipul de adeziv folosit

– durabilitatea, exprimata in numar de ani

– culori disponibile, in respectiva serie

– latimea foliei, in centimetri

Insa dincolo de aceste informatii, tinem cont de  aplicatiile pentru care urmeaza sa le instalam si folosim. Efectele decorative dorite joaca de asemenea un rol major aici.

Montarea (sau aplicarea unei folii autocolante) e de asemenea o parte importanta a procesului – detaliile generale insotesc aceste materiale, desi in general ea este identica si se recomanda folosirea apei in acest proces.

Un ultim aspect e cel referitor la pret. Costul unei astfel de achizitii, din partea unui cumparator, va trebui sa tina cont de modul in care aceasta folie autocolanta este taiata, de catre producator, dar si de felul in care este instalata.

resize

  • Facand un scurt studiu de caz, putem sa intelegem care sunt punctele in jurul carora sa ne construim o astfel de achizitie.

Un model de folie autocolanta PVC – de la ORACAL – de imitatie geam sablat:

– Descrierea sa ne arata trasaturile generale: translucenta, culoarea (aurie sau argintie, dupa preferinta), rolul ei – de a imita designul unui geam sablat. Mai mult de atat, una din functiile sale este de a impiedica reflexia nedorita a luminii, prin prisma suprafetei sale semi lucioase.

– Din punct de vedere tehnic, aceasta are o grosime de 80 de microni; foloseste un adeziv poliacrilic, permanent (pe baza de solvent). Durata sa garantata de viata este de 7 ani. Se poate cumpara in urmatoarele grosimi – 100 de cm/ 126 de cm.

– Din punct de vedere a aplicatiilor, aceasta folie e recomandata pentru suprafete de sticla – atunci cand se doreste crearea impresiei de geam inghetat sau sablat. Poate fi folosit atat pentru usi din sticla, geamuri sau vitrine. In momentul instalarii producatorul recomanda folosirea apei.

Acest tip de folie autoadeziva, pentru aplicatii speciale, poate fi achizitionata in magazinul online PIN.RO – locul potrivit in care poti sa gasesti o gama completa de folii si echipamente pentru industria de publicitate, la cele mai bune preturi!

Related posts
Publicitate

Tipografia TipoHelp Suceava

Publicitate

Cum Sa Realizezi Fotografia Perfecta?

Publicitate

Solutia perfecta pentru promovarea activitatii tale

Publicitate

Despre modelul de laminator – Surelam 100S de la GMP

Sign up for our Newsletter and
stay informed