Medicamente

Liquid C+ – Vitamina C lichida pentru toata familia

liquid c+
Când vine toamna, pe lângă faptul că trebuie să ne îmbrăcăm mai bine, se recomandă să ne înarmăm împotriva posibilelor pericole care ne pasc în sezonul rece. Vara avem nenumărate posibilităţi să acoperim cea mai mare parte a necesarului de vitamine, consumând fructe şi legume proaspete, însă toamna această rezervă scade, în timp ce cererea de vitamine a organismului creşte tot mai mult. Suplimentele alimentare pot reprezenta o alternativă potrivită (şi) în această perioadă, mai ales dacă optăm pentru unele cunoscute şi de încredere, care să ne satisfacă nevoile.
Ne face o deosebită plăcere să vă aducem la cunoştinţă faptul că produsul nostru foarte îndrăgit Liquid C + Bioflflavonoids with Rose Hips vă va fi de acum înainte de ajutor în sezonul rece într-o formulă mult îmbunătăţită, cu o cantitate sporită de bioflavonoide şi cu un gust şi mai plăcut.

Produsul a fost îmbunătăţit nu doar în ceea ce priveşte gustul, ci am adăugat biofla vonoide într-o cantitate şi mai mare, pentru ca, datorită acţiunii lor sinergice, să sprijine absorbţia şi utilizarea celorlalte ingrediente şi, de asemenea, funcţionarea normală a organismului. Am scris de mai multe ori despre rolul vitaminei C, dar, pentru a sublinia încă o dată cât de important este un consum adecvat de vitamina C, haideţi să vedem care sunt procesele din organism la care aceasta participă. Fiind un puternic antioxidant, ne protejează celulele împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, fapt deosebit de important în perioadele de stres extrem, pentru fumători şi în cazul anumitor boli. De asemenea, sprijină sistemul imunitar în luptaî mpotriva bacteriilor şi virusurilor, ceea ce are o importanţă deosebită odată cu instalarea toamnei, şi, în plus, joacă un rol important în absorbţia fierului. Contribuie la funcţionarea adecvată a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii ţesutului conjunctiv, inclusiv a pielii, oaselor şi cartilajelor, precum şi la funcţionarea sănătoasă a sistemului circulator.

Măceşele din compoziţie reprezintă o sursă bogată de vitamina C. În plus, produsul conţine carotenoide şi flavonoide cu efect antioxidant, care îi sporesc eficacitatea, în timp ce gustul lor delicios face consumul său şi mai plăcut. În compoziţia noului produs am inclus, deasemenea, şi rutină, un compus antioxidant, membru al familiei flavonoidelor şi, de asemenea, important pentru organismul nostru, deoarece men ţine sănătatea vaselor sanguine. Printre sursele cele mai bogate de rutină se numără citricele, care conţin şi mari cantităţi de vitamina C. Un alt ingredient nou introdus este antioxidantul hesperidină, care ajută la utilizarea vitaminei C şi joacă un rol important în lupta împotriva radicalilor liberi. Acerola sau vişinele de Barbados au o popularitate în constantă creştere în zilele noastre, iar conţinutul lor de vitamina C este mult mai ridicat decât cel al altor fructe, prin urmare denumirea de „bombă cu vitamine” nu este deloc exagerată.

Liquid C+ îmbunătăţit este un produs complex, care poate fi de ajutor pentru întreaga familie. Datorită faptului că este lichid, poate fi consumat cu uşurinţă de oricine, de la cei mai tineri până la cei mai în vârstă. Nu conţine conservanţi, adaos de zahăr sau îndulcitori artificiali. Gustul său plăcut se datorează doar substanţelor naturale, acerolei, nectarului de agave organice, măceşelor şi citricelor, astfel încât să puteţi satisface necesarul de vitamina C al organismului în siguranţă şi fără aditivi artificiali.

Liquid C+ Bioflavonoids and Rose Hips
Substanţe active / 2,5 ml:
Vitamina C . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 166,7 mg
Pulbere de bioflavonoide din citrice . . . . . . . . . . . .166,7 mg
Pulbere de măceşe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .166,7 mg
Rutină . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5,5 mg
Hesperidină . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .5,5 mg
Pulbere de acerola . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .2,8 mg
Mod de administrare: jumătate de linguriţă (2,5 ml) zilnic.

Comanda acum Liquid C+ de la CaliVita pentru o sanatate perfecta!

Pret club: 72.27 lei
Pret cu amanuntul: 80.30 lei
*pret inclusiv TVA

Related posts
Medicamente

Diferenta dintre steroizi si corticosteroizi

Medicamente

Folosirea steroizilor in diverse sporturi

Medicamente

De ce sa cumperi dintr-o farmacie online

Medicamente

Administrarea acetaminofenului

Sign up for our Newsletter and
stay informed