Restaurante

Restaurante Sibiu – Locatii Ideale Pentru Organizare De Nunti, Botezuri Si Alte Evenimente

Sibiul este unul dintre cele mai frumose orase sin Transilvania. Are in spate o intreaga istorie si o multime de obiective turistice minunate. Este un oras al artelor si culturii unde se organizeaza anual o multime de evenimente.

Pe piata sibiana exista multe restaurante Sibiu ideale pentru organizari de evenimente.
Pentru cei care au de sarbatorit un eveniment important iata cateva restaurante perfecte pentru organizarea de evenimente:

1. Restaurantul Bliss – este un restaurant nou pe piata sibiana care a impus un nou concept prin stilul sau unic. S-a deschis in anul 2010 si are o capacitate de 250 de locuri. Prin mobilierul in stil art-noveaux si spatiile vitrate mari restaurantul ofera fiecarui eveniment eleganta si rafinament.
“Cand esti aici esti in familie” este motoo-ul restaurantului. Serviciile sunt ireprosabile iar mancarea este cu specific international si traditional ramanesc, pregatita de bucatari profesionisti.

Restaurantul Bliss are pachete pentru miri, oferte pentru zile de nastere, pentru petreceri corporate, 8 Martie sau alte evenimente.

2. Versailles Weddings and Events

Este o locatie situata la o distanta de 1 km de Muzeul Civilizaţiei Populare Astra ideal pentru organizarea oricaruit tip de eveniment. Locatia se intinde pe o suprafata de 4600 de metri patrati si dispune de spatii verzi, o zona lounch, o fantana arteziana si o zona traditionala.

Meniul este la alegere, bucatarii profesionisti pregatesc ceea ce clientii doresc. Serviciile sunt profesionale si de inalta calitate. In aceasta locatie veti avea parte de un evenimente elegant, sofisticat si impecabil.

3. Restaurant nunta Zingara
Restaurantul Zingara este situat pe Str. Dorobanitilor la nr 10 si are o capacitate de 190 de locuri. Un mediu elegant si rafinat, ideal pentru organizari de evenimente nunti, botezuri, mese festive. O varietate de mancaruri traditionale dar si internationale sunt preparate de un personal cu experienta.
Restaurantul va ofera posibilitatea de a se ocupa de tot ceea ce inseamna organizarea evenimentului: decoratiuni, flori, muzica, etc, avand o multime de parteneri.

Acestea sunt doar cateva dintre restaurantele din Sibiu care va pot face viata mai frumoasa. Exista o multime de hoteluri care au sali si restaurante special amenajate pentru organizare de evenimente. Ceea ce dumneavoastra trebuie sa faceti atunci cand aveti un evenimente important de sarbatorit este sa accesati paginile de internet pentru a vedea cateva restaurante.

Internetul va ofera posibilitatea de a vedea o varietate de poze si filmari de la alte evenimente, astfel va faceti o idee despre ceea ce se potriveste evenimentului dumneavoastra.
Apoi urmeaza o vizita la fata locului si stabilirea tuturor detaliilor necesare pentru ca evenimentul sa decurga perfect.

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

Restaurante

Paleta culinara din Italia de calitate și cum sa o identificam

Restaurante

Un loc placut si racoros in Bucuresti!

Restaurante

Cele mai raspandite mituri despre pizza

Sign up for our Newsletter and
stay informed