Medicamente

Revolutionar: RESVERATROL este cel mai puternic antioxidant din lume

resveratrol
Resveratrolul este un antioxidant de 4-5 ori mai puternic decât beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decât Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decât Vitamina C, arata studiile de specialitate.

Cercetarile epidemiologice au asociat consumul regulat de vin rosu, obicei traditional în Franta, cu o scadere a morbiditatii cardiovasculare. S-au încercat multe explicatii si una dintre ele a fost prezenta în vin a unei substante numite resveratrol. Pe masura ce studiile au avansat, s-a constatat ca nu numai vinul este o sursa de resveratrol. Strugurii rosii, afinele si rodiile sunt alte alimente care abunda în aceasta substanta.

Pentru ca organismul sa primeasca doza zilnica necesara de resveratrol, recent, pe piata suplimentelor naturale din România, s-a lansat un supliment alimentar numit Resveratrol Plus Calivita.Datorita continutului ridicat de substanta activa, suplimentul creste tonusul si elasticitatea pielii si împiedica îmbatrânirea prematura. De asemenea, produsul are rezultate deosebite ca adjuvant în curele de slabire. În plus, ofera puternica protectie antioxidanta, creste imunitatea organismului, stimuleaza înmultirea celulelor sanatoase si capacitatea lor de regenerare, neutralizeaza efectele radiatiei ionizante si ultraviolete, este eficient în detoxifierea ficatului, ofera protectie împotriva degenerarii neuronale, are efect antiinflamator, antibacterian si antialergic.

În acelasi timp, suplimentul ofera protectie împotriva bolilor cardiovasculare, reduce tulburarile circulatorii periferice si tulburarile ischemice cerebrale, normalizeaza nivelul colesterolului si al glucidelor în sânge, previne aparitia maladiilor oncologice si este adjuvant în tratamentul cataractei si a glaucomului.

Suplimentul alimentar pe baza de resveratrol este contraindicat persoanelor care sufera de afectiuni hepatice, femeilor care sunt însarcinate sau care alapteaza.

Pret club: 118.8 lei
Pret cu amanuntul: 132.00 lei
*pret inclusiv TVA

Related posts
Medicamente

Diferenta dintre steroizi si corticosteroizi

Medicamente

Folosirea steroizilor in diverse sporturi

Medicamente

De ce sa cumperi dintr-o farmacie online

Medicamente

Administrarea acetaminofenului

Sign up for our Newsletter and
stay informed