Medicamente

Sistem imunitar perfect cu Samburex din suc de soc si echinaceea

samburex
Produsele comercializate în reţeaua CaliVita au fost create în aşa fel încât să puteţi găsi un sprijin adecvat pentru toate provocările vieţii de zi cu zi, indiferent că este vorba de stres, dietă, insomnii sau pregătirea pentru lunile de iarnă. Aceasta din urmă devine acummai uşoară cu ajutorul suplimentului alimentar SambuRex,membrul gamei noastre de produse care vă poate ajuta să evitaţi inconvenienţele ce acompaniază sezonul rece.

Ingredientele principale ale SambuRex-ului sunt complet naturale şi fac parte din „farmacia casei” de sute de ani, insă, dacă sunt aplicate simultan, datorită efectelor lor complementare, pot contribui şi mai eficient la menţinerea sănătăţii.

Am creat acest supliment alimentar sub formă lichidă pentru a fi un ajutor de nădejde pentru intreaga familie, de la cei mai mici şi pană la varstnici. Din acest motiv, produsul conţine extracte nealcoolice, care nu sunt dăunătoare copiilor şi nu afectează nici activitatea adulţilor. Datorită gustului său dulce natural şi plăcut, copiii il vor accepta cu uşurinţă; nu conţine zahăr, indulcitori artificiali sau conservanţi. Principalul său ingredient este socul negru (Sambucus nigra), care este prezent intr-o concentraţie foarte ridicată – 5.000 mg/doză –, aşa că o singură lingură pe zi ne poate intări rezistenţa organismului. Bunicii noştri foloseau socul pentru tratarea răcelilor şi pentru ameliorarea durerilor in gat. In plus, datorită uşoarelor sale efecte diuretice şi purgative, poate fi un membru de incredere al „farmaciei casei”. Efectele sale benefice au fost confirmate şi de medicina modernă, in urma unei serii intregi de studii ştiinţifice.

Datorită conţinutului său ridicat de vitamina C, poate contribui la funcţionarea adecvată a sistemului imunitar. Este important de ştiut că, datorită compuşilor săi cu efect antioxidant, poate fi de mare ajutor in lupta impotriva radicalilor liberi. Chiar dacă socul negru este o plantă foarte eficientă in sine, am adăugat produsului Echinaceea şi astralagus, pentru efectele lor sinergice. Echinaceea este o plantă medicinală foarte des folosită, al cărei efect principal este sprijinirea sistemului natural de apărare al organismului. Astralagusul este unul dintre ingredientele active ale medicinei chinezeşti, utilizat cu succes de sute de ani. După cum putem vedea, SambuRex este un produs complex, care oferă un ajutor real intregii familii impotriva provocărilor sezonului rece, care se fac simţite de cu toamnă.

Pret club: 123.75 lei
Pret cu amanuntul: 137.50 lei
*pret inclusiv TVA

Related posts
Medicamente

Diferenta dintre steroizi si corticosteroizi

Medicamente

Folosirea steroizilor in diverse sporturi

Medicamente

De ce sa cumperi dintr-o farmacie online

Medicamente

Administrarea acetaminofenului

Sign up for our Newsletter and
stay informed