Animale de Companie

Top 3 rase de caini de talie mare

Cu toate ca rasele mici de caini se bucura de multa popularitate in ziua de azi, fiind considerate niste animalute simpatice si obediente, sunt multe persoane care prefera cainii de talie mare. Cu siguranta nu e treaba usoara sa ai grija de un caine de peste 45 de kg, insa si beneficiile sunt pe masura. Acesti caini sunt buni parteneri pentru exersarea sportului, prieteni de joaca ai copiilor, paznici si gardieni pentru casa si animale de companie afective si iubitoare. Hranirea lor nu iti va da mari batai de cap – catelusilor le poti da Acana Puppy Large Breed – vezi aici o oferta, iar dupa ce mai cresc le poti administra orice mancare pentru caini de talie mare.

Am recomandat hrana Acana Large breed Puppy deoarece contine toate nutrimentele potrivite pentru cateii aflati in perioada de crestere: este bogata in proteine, pentru a sustine dezvoltarea rapida a masei musculare si in acelasi timp este limitata in carbohidrati pentru a mentine o greutate optima. In plus, toti cainii de talie mare adora aceasta hrana de caini.

Daca consideri ca un caine de talie mare este prietenul necuvantator de care ai nevoie, vezi mai jos un top 3 al raselor din aceasta categorie de caini. Aceste rase sunt preferatele mele!

  • acana collieCollie – o stiti cu totii pe Lassie – sunt convinsa! Datorita arhicunoscutului serial TV am ajuns sa indragesc foarte mult aceasta rasa de caini. Cu toate acestea, cainii Collie nu sunt doar populari, ci si foarte inteligenti si prietenosi. Sunt cainii perfecti pentru o familie cu copii.

 

 

  • acana rottweilerRottweiler – un caine pe care multi il considera fioros si agresiv. Defapt, lucrurile nu sunt asa. Rottweiler-ul este un caine afectiv si loial familiei din care face parte. Cu toate acestea, datorita corpului musculos si puternic, creeaza usor impresia de agresivitate. Este potrivit pentru familiile cu copii mai mari, care stiu cum sa se comporte cu un caine pentru a nu-l infuria.

acana golden retriever

  • Golden Retriever – un caine mai prietenos decat acesta nu exista! Animal de companie afectiv, inteligent si de-a dreptul adorabil. Copiii se topesc dupa ei.

Acestia sunt preferatii mei. Ziceam la inceputul articolului ca fac un top 3 al cainilor de talie mare, insa nu pot sa clasez aceste 3 rase decat pe locul 1 pe toate!

Related posts
Animale de Companie

Cainele meu preferat: Ciobanescul Carpatin

Animale de Companie

Istoria rasei de caine Ciobanesc Romanesc Carpatin

Animale de Companie

Caine Ciobanesc Carpatin

Animale de Companie

Originea si Domesticirea Cainelui

Sign up for our Newsletter and
stay informed